ITHJ.nl logo

telefoon +31(0)418-664010

gsm +31(0)6-53182035

e-mail: info@ithj.nl

skype:henk1602

Over ITHJ.nl

ITHJ.nl is een onderneming van Henk Janssen MSc in Rossum, opgericht in November 2008.

ITHJ.nl legt zich toe op het helpen van bedrijven met betrekking tot hun Automatisering, dit kan middels management consultancy, (interim) management, projectmanagement, technische consultancy en innovatie. Tevens kan ITHJ.nl voor complete oplossingen zorgen, zowel hardware en software, alsook installatie en beheer.

Werkwijze

Het oplossen van problemen of vraagstukken begint met goed luisteren en je verdiepen in het onderwerp en de doelstellingen van de opdrachtgever. Pas daarna is het zinvol mogelijk om te kijken welke oplossingsrichtingen er zijn. Vaak hebben die niet uitsluitend te maken met IT, en soms zelfs helemaal niet. Voortdurend in contact blijven met, en regelmatig toetsen bij de opdrachtgever is vervolgens voorwaardelijk om te komen tot een werkelijke oplossing. ITHJ.nl luistert, en zorgt als we samen bepaald hebben hoe we het gaan oplossen, dat het ook daadwerkelijk gaat werken: "Making IT Work!"

Ervaring

ITHJ.nl heeft (middels haar eigenaar Henk Janssen MSc) meer dan 35 jaar ervaring in de IT-wereld in huis. Van micro-electronica, computertechniek, netwerken, software engineering, projectmanagement tot en met ICT- en algemeen management tot op directie-niveau van middelgrote organisaties.

Door deze brede en langjarige ervaring is er kennis met vele facetten van de IT, en mag de klant gedegen advies en state of the art oplossingen verwachten van hoge kwaliteit.

 

Bekijk Henk Janssen's profiel op LinkedIn